lunes, 23 de febrero de 2015

El BTC a la pomada a l'equador de la Lliga Catalana

Un cop s'ha arribat al final de la 1a part de la Lliga Catalana 2015, el BTC, tant en categoría femenina com masculina, es manté ben amunt a la classificació general.







En categoría femenina, on el format de la Lliga Catalana d'aquest any és de fase regular tots contra tots a dues voltes, el BTC-1 ocupa la 2a posició general amb un total de 22 punts, empatades a punts amb els líders, C.E. INEF-1. L'equip entrenat per Marc Juàrez que aquest any formen la Pachu Prats, Vicky Valls, Noni Tortiella, Andrea Pitarch i la Marta Ballús, han guanyat tots els partits a excepció de l'encontre que van disputar contra INEF-1, en que van ser derrotades tot i que van aconseguir esgarrapar un punt. L'equip està mostrant una gran solidesa i s'ha postulat com a gran candidat per a destronar l'INEF-1 com a campiones de la Lliga, en la que segur serà l'edició més disputada fins el moment de la Lliga.





El BTC-2, entrenat pel Jordi González i que formen la Cris García, Cris Giménez, Alicia Díaz, Eli Castro, Núria Pérez i Rosa Marturano, ocupen actualment la última posició de la clasificació, esperant poder estrenar el seu marcador. L'equip, en fase de formació, està deixant grans sensacions en tots els partits de la Lliga, i tant sòls falta una mica de sort per a poder estrenar el caseller. Estem segurs que durant la 2a fase de la Lliga ho aconseguiran!








La competició continuarà amb la 2a volta a partir del proper dissabte 21 de març a Sant Iscle de Vallalta.

Pel que fa a categoría masculina, en aquesta edició la Lliga s'ha organitzat en dues fases: la 1a on els 12 equips inscrits juguem una lligueta tots contra tots a una única volta. Al finaltzar aquesta 1a fase, els 6 primers classificats jugaran la "Lliga OR" on en una lligueta s'enfrontaran entre ellsa dues voltes es decidirà el campió de la Lliga. Del 7è al 12è classificat en la 1a fase jugaran la "Lliga PLATA", amb el mateix format.




A l'acabar la 1a fase, tots dos equips maculins del BTC s'han classificat per disputar la "Lliga OR". El BTC-1 s'ha classificat en 2a posició, a 3 punts del 1r classificat el C.E. INEF i empatats a punts amb el 3r i 4t classificats, Farola i Vilafranca, respectivament. El BTC-2 s'ha classificat en una molt magnífica 5a posició, a tant sòls 6 punts dels líders, convertint-se en la gran sorpresa de la competició. Ha tancat la classificació per la "Lliga OR" el CET Maresme-1.


 


La classificació de la 1a volta demostra la gran igualtat que hi ha hagut durant tota la competició, amb la dispta de grans partits, intensos i que no s'han decidit fins els punts finals. Els grans favorits shan deixat punts pel camí, pero el format de la Lliga fa que els partits que s'han disputat fins ara no suguin definitoris per a la classificació final.

A partir de la propera jornada, que es disputarà a Sant Iscle de Vallalta el proper dissabte 6 de març, es disputa la 2a fase de la Lliga. Els dos equips del BTC estaràn allà, per a disputar la Lliga OR!


No hay comentarios:

Publicar un comentario